Onze uitmuntende crew
verzorgt alles tot in de puntjes.

kapitein christophe

Kapitein Christophe,
de gedreven maritieme avonturier

Hij stak al 9 keer een oceaan over waarvan één keer in een roeiboot. Van deze 109 dagen durende roeiexpeditie werd ook een 5delige TV-reeks gemaakt voor de zender 2BE.

Tijdens zijn laatste avontuur, waar hij al zeilend rond de wereld ging daten met 80 vrouwen, ontmoette hij de eigenaar van Mar-I-Cel. Bij zijn thuiskomst greep hij dan ook de kans om te mogen varen met Mar-I-Cel om op deze manier ook de prachtige binnenwateren van onze omgeving te kunnen verkennen.

Bijkomend organiseerd hij ook oceancrossings expedities met het zusterschip van Mar-I-Cel.
De luxe catamaran “Crocodile Daddy” genaamd.

Kapitein Julien,
een rasechte binnenvaartschipper

Op zijn 16de vaarde hij als matroos voor de rederij SALFeen met vrachtschepen op de Rijn. 2 jaar later stapte hij over naar de rederij Plouvier om te varen met tankschepen waar hij ook stuurman geworden is. Vervolgens stapte hij over naar de rederij RINGOOT waar hij tot zijn 37 jaar bleef. Hij werkte vervolgens in de chemie tot aan zijn pensioen.

Daarna besloot hij terug zijn oude liefde te volgen en ging 7 jaar zeilen in de Caraïben tussen Venezuela en de Maagdeneilanden.

Toen hij in 2000 terug in België aankwam deed hij deliveries van jachten langs de kanalen tussen Antwerpen en de Middellandse zee.

Marteyn

Marteyn, topservice door
onze expert in hospitality

Hij zat 5 jaar op de hotelschool van koksijde en deed buitenlandse stages bij de “School for budlers en hospitality”. Hij is de perfecte man om jullie van een topservice te voorzien en is doorbovenop een uitstekende kok die geen uitdaging uit de weg gaat.

Hij specialiseert zich nog steeds in de exclusieve service aan boord van jachten.

Achter de schermen is hij ook een topper in de algemene organisatie van Mar-i-Cel en heeft hij ook verscheidene vaarcertificaten op zak.

kok didier

Zeilende kok Didier,
een gepassioneerde cateraar

Zijn energieke passie voor koken is een belevenis op zich. Na zijn verschillende horeca diploma’s werkte hij zowel voor de RYCB (Royal Yacht Club Belgium) als voor KLYC (Koninklijke Liberty Yacht Club).

De daaropvolgende jaren werkt Didier in diverse etablissementen, een traiteurszaak en neemt zelfs een restaurant over de René & Renée. De zeiler/horecaman doet nu de clubuitbating van KLYC: Windkracht 12.

Met al zijn ervaring is zijn menu dan ook zéér uitgebreid!
Ontdek het meergangenmenu hier.