Menu

Voorgerechten
Witloofsoepje met gerookte zalm
Terrine van gevogelte met uienconfituur
Carpaccio van Ierse Ossehaas geparfumeerd met truffel
Gemarineerde Noorse zalm met mosterdkruidenmarinade
Warme gerookte zalm met mierikswortel
Gerookte eend met kruidensla & Japanse Mangochutney
Ravioli van bos champignon met truffel en parmezaanjus
Asperges a la Flamande
Koolvis met Zeeuwse kokkels, zeekraal en kokosjus
Wilde Zalm op Japanse wijze met wakame
Carpaccio van Baskisch kalfsvlees met kapperappeltjes
Koningskrab met geparfumeerde hoeveboter

Hoofdgerechten
Chateau Briand metgroentekransje & huisgemaakte bearnaise
Iberico varken met Blackwellsaus en amandelkroketjes
Lichtgerookte warme wilde zalm met een kruidensausje
Zalm Dijonaise met seizoensgroentjes en pommes chateau
Klassieke Hertenfiletmet groentenbouquetière, amandelkroketjes en Grand Veneur sausje
Klassieke Bouillabaisse Marseille
Kreeft Belle Vue
Krokant gebakken zwezerikken met champignon de Paris & rotaardappelen
Kabeljauwrug met Tierenteynmosterd, peterseliekruim
& botersausje met wit bier
Koningskrab met geparfumeerde hoeveboter

Nagerechten
Moelleux au Chocolat met roomijs
Bourbon van aardbeien & vanille
Patisserie van Meesterbakker Lints
Kazen van Van Tricht
Sabayon